Zoeken naar zoek vanavond

Uw zoekactie voor zoek vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Bi man 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt tof koppel
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Lorenzo 39 jaar Limburg - Beverlo
Ik zoek stel
Spontaan en gezellig koppel gezocht voor een zalige seks. Respect en hygiëne staan voorop. Alles is bespreekbaar. Ik ben een verzorgde man van 39 jaar, 80kg, 19cm. Uiterlijk en leeftijd geen belang. Ik beantwoord alle vragen..  

Ik zoek stel
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil dit
Ik ben een hetero man. Maar wil graag eens een lingerie slet zijn. Welke vrouw doet mij haar lingerie aan en gebruikt me dan als haar slet. Wil ook met een strapon geneukt worden eventueel. Ik ben er voor jou genot. Wie ziet dit eens zitten wie wilt dit graag eens doen. Ook wil ik graag eens een plassende vrouw likken tot ze klaarkomt. Wie wilt er van mij eens een geile slet maken. Alles is bespreekbaar. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie is real en wie is serieus. Je leeftijd speelt geen rol. Waar je vandaan komt ook niet. Ik verplaats me wel.  

Welke vrouw wil dit
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een koppel waarvan de vrouw eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
Benjamin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Op zoek naar die ene dame of koppel
Hey hey. Ik zo graag eens willen afspreken met een dame of koppel om eens wat foto´s en of video´s te maken. Natuurlijk gebeurt alles volledig anoniem en is het volledig voor prive gebruik. Ik sta zelf voor heel veel open en geen fantasie te veel voor mij. Zelf ben ik ook bi en heb nog niemand horen klagen :). Stuur me maar en wie weet tot snel?  
Koen 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jong koppel gezocht voor trio
Ik zoek een jong koppel (tussen 20-40 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen met lekker lang zoenen, beffen, vingeren, pijpen en haar samen te neuken in haar mondje en kutje (spit-roast). Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden indien er een goede klik is. Het liefst in regio Oostende, en reageren met foto. Zeker een antwoord terug. 35/175/85  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke single dame of welk koppel heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt) PS: Ik zoek geen relatie, ik heb al een hele goede. Mijn vrouw is van alles op de hoogte.  

Op zoek naar een leuke date
Toyboy 28 jaar Antwerpen - Mol
Toyboy zoekt koppel
Hallo . Zelf ben ik opzoek naar een vast koppel met hotwife . Liefst een ouder koppel dat er graag een jonge man bij zou willen . Ook zou ik indien het klikt iets langdurig/vast willen opbouwen samen met jullie . Over mezelf : ikzelf ben 28jaar klassevol sportief en heb goede babbel. Ook ben ik in het bezit van een portie humor. Respect naar elkaar is super belangrijk . Hygiëne en discretie zijn natuurlijk ook belangrijk . Wat ik zoek in een koppel is vooral een klik met 3 zodat iets leuk en vast opgebouwd kan worden . Als jullie kunnen ontvangen zou super zijn . Indien jullie nog vragen hebben mag je gerust een reactie sturen . Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10